#foodpornHK

by - srpna 02, 2017


Věřte tomu nebo ne, ale tolik dobrot, kolik tu na mě číhá na každém rohu..no musím se hodně krotit😂 Jsem velký milovník sladkého a to co tady mají, je pro mě ráj, sama jsem na sebe zvědavá jak některé sladkosti narvu s tím vším do kufru a hlavně jak budu schopna po odjedu bez toho být 😂

Tak tedy tady pár z nich.

Jako n.1 tady mám waffle. Jsem velký milovník a můžu je na všechny způsoby, sladko, slano..
Ve food stáncích je seženete čisté za 25 korun. Pak jsou přímo stánky, kde vám do toho dají zmrzlinu, různé ovoce, prakticky cokoliv a to pak záleží ale taková průměrná cena je kolem 100. 

A dále pak se v HK nachází dvě restaurace Green Waffle Dinner, ve kterých seženete waffle jak na slano tak sladko, mají i různé "fruit bowls", smoothie, ovocné koktejly... menu jaké uvidíte na obrázku stálo i s kafem 150 korun 😊











Hodně dobrou svačinkou je tady dortík s vajíčkem. Ano zní to divně ale je to místní pochoutka a opravdu to chutná dobře :)A další takovou mňamkou je kokosoví dortík, moc dobrý :)







Oblíbili jsme si tady jednu burgrárnu. Menu s pitím, burgrem a hranolkama tady je cca za 400. Ano na naše je to hodně, ale tady je to cena za normální menu. Můžete si tady vybrat i falafel burgr, místo klasických hranolek, hranolky ze sladkých brambor. 

Já poprvé ochutnala klasický hamburger z hovězího masa a k tomu hranolky a Ice Tea a můžu vám říct, že dlouho jsem žádný tak dobrý nejedla! A jinak název kdyby někdo tady hledal Beef and Liberty :)




A to, pro mě, nejlepší na konec. Na svůj svátek jsem zavítala s holkami do restaurace Gordona Ramsayho. Můžu vám říct, že za ty peníze to opravdu stálo. V životě jsem neměla lepší dezert jako tam. Jmenuje se "Strawberry Eton Mess". Skládá se z domácí šlehačky, jahod a pusinek. 

Každý den myslím na to, kdy se tam na něj vrátím a taky máme v plánu zajít ochutnat Brunch menu o víkendu. Každopádně opravdu gastronomický zážitek i ve spojení s příjemným prostředí a obsluhou. 

Kdo sledoval Ano šéfe s GR, by hned zpozorněl, jako já nad uniformami v kuchyni 😃 Už jen ten Gordon tam chyběl..















You May Also Like

0 komentářů